8_trukk_cikkborito.jpgAz interneten néhány helyen megjelent a következő kis lista, amit olyan nőknek ajánlanak, akik bizonytalanok az új kapcsolatukban, és szeretnék apróságokkal magukba bolondítani a férfit.

A következőket olvasva látni fogjuk, hogy a lista nagy része miért nem működne egy normális, érett férfival kapcsolatban!

„1) Legyen a hűtődben mindig olyan ital és étel, ami kedvére való. Ezzel könnyedén éreztetheted, mennyire figyelmes vagy!”

„2) Készíts neki valami könnyű kaját szex után. Hiszen ezzel a húzással te leszel a tökéletes nő: szex istennő és konyhatündér egyszerre! (Ne aggódj, nem kell minden egyes alkalom után…)”

„3) Lepd meg: nyiss ajtót például pucéran (vagy fehérneműben)!”

„4) Legyél nyitott! Ha arról van szó, hogy egy új programot szeretne megmutatni neked, vagy új dolgot kipróbálni az ágyban, ne mondj rögtön nemet, gondold át a dolgot.”

„5) Bánj úgy a barátaival, mintha a te barátaid lennének. Legyél kedves, és nyitott, hiszen ha őket megnyered, akkor már a pasi is félig a tenyeredből eszik majd.”

„6) Tegyél meg neki apró szívességeket! (Persze ne hagyd magad kihasználni.) Például mosd el a tányérokat, ha hamarabb érsz a lakásába, mint ő, vagy vasald ki az ingeit.”

„7) Küldj át neki napközben olyan e-maileket (ne minden egyes nap), amiről tudod, hogy érdekli, például a kedvenc sorozatának évadnyitó promó videóját, vagy vicces kisfilmet a kedvenc focicsapatáról.”

„8) Készülj fel a kedvenc focicsapatából is. Például, amikor meccset néz, mondj neki pár érdekes statisztikát vagy hírt a játékosokról. Meglepődik majd, és biztosan értékeli a dolgot!”

***

A lista elolvasásakor a következők jutottak az eszembe:

Egy normális pasinál ezek a trükkök nem jönnek be, mert egy normális pasi nem a barátnője hűtőjét dézsmálja; nem várja el, hogy a barátnője "felkészüljön a focicsapatából" - ez inkább visszatetszően benyalósan manipulatív gesztus, semmint szimpatikus. Ez a mosogatásra, vasalásra éppúgy vonatkozik - egy normális pasi nem bejárónőt akar, hanem partnert, társat; olyat, aki saját magát sem tekinti házvezetőnőnek. Az érdekességek küldözgetése megint csak akkor hiteles, ha a lányt szintén érdekli a dolog - ha nem, akkor a pasik puszta manipulációs pedálozást szippantanak ki belőle. Ugyanilyen az is, amikor pl. egy hobbifutót vagy bringást a barátnője küldi futni vagy tekerni – no de, aki élvezettel szeret valamit csinálni, az majd eldönti maga, hogy mikor van kedve hozzá. A fehérneműben várás persze izgatónak és vadítónak is tűnhet, de ez is olyannak hathat egy normális pasi számára, mintha a csaj a kedvenc sütijét dugná minduntalan az orra alá, merthogy úgyis szereti... A „barátom barátja a barátom” elv teljesen normális szociális elvnek tűnhet, a barátokkal való barátságos viselkedést azonban sok barát összekeverheti a flörttel, és egyfajta „a barátom barátnője az én barátnőm is” elv alapján olyanformán értelmezi, hogy „ő a közös csajunk, aki hivatalosan veled van.” Az ilyen viselkedés csak tovább erősíti a pasiban azt vélekedést, hogy a nők a pasik kiszolgálásáért vannak. És a főzés... megint itt tartunk? Az egész lista arról szól, hogy telepedj a pasi életére, mint anyuci, meg mint dugható cseléd... Egy primitív, nőket kihasználni élvező pasinak ez biztos bejön, de ... Hölgyeim, tessék az ilyesmit kikérni maguknak - a normális nők sem "anyuci pici fiát", vagy "nagyságos uramat" keresik, hanem egy együttműködő pasit, aki társ... vagy tévednék?

***

BRAIN STORMING, 2015.11.02.

***

A lista forrásai:

http://www.szobeszed.com/tabutema/8-aprosag-amivel-magadba-bolondithatod-az-uj-pasidat/

http://www.joy.hu/szerelem/41493_8_aprosag_amivel_magadba_bolondithatod_az_uj_pasidat.html

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ferfiesnoilelekrol.blog.hu/api/trackback/id/tr708043352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása