Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

"17. Mert izgatóak vagyunk, a párunk minden percben kíván. Valahova." --- BRAIN STORMING: Az biztos, hogy nem haza, a feleségünk mellé....

Kép forrása: http://www.lelkititkaink.hu/pict/mire_vagynak_2.jpg

Jelen cikk alapja a néhai Virtus.hu "nikzsig: A férfiak jósága és haszna" c cikkének általam írt kommentárja.

Mottó: „A nőknek jobb dolguk van, hiszen olyan fantasztikus teremtmények állnak mellettük, mint mi.” (Egy férfi, aki hasznosnak bizonyult a nők számára...)

***

A cikk "nikzsig" nevű írója arra a kérdésre szeretett volna választ adni, hogy miért is jó a férfiaknak a nők mellett. A kommentárokból kiderülhet, hogy annyira azért nem biztos, hogy éppen azért...

***

Nikzsig:

"21. Mert nagyon tudunk szeretni! - Ez nem vicc."

BRAIN STORMING:

Tényleg nem! Nagyon szeretjük a hasunkat, a sört, a (könnyűvérű) nőket (akik tökéletes női testben férfiaggyal gondolkodnak a szexről), a csilivili, csilivili nőket vonzó kocsikat, a véres filmeket, a blues zenét, a füstös, hangulatos, piabűzös kocsmákat ... Szóval valóban nagyon, nagyon tudunk szeretni. Ez valóban nem vicc!

***

Nikzsig:

"20. Mert nem nyafogunk. Ha a feleségünk orvul elzárta a kaját a hűtőbe, türelmesen, zokszó nélkül megvárjuk, míg hazajön."

BRAIN STORMING:

Amikor aztán kilestük a zár kombinációját, akkor szépen bepakoljuk őt, hogy most ő várja meg, míg mi hazajövünk...

***

Nikzsig:

"19. Mert felelősségteljesek vagyunk. Tudjuk, hogy rajtunk múlik, milyen jövőt építünk a gyerekeinknek. Ezért már most felkészítjük őket a legrosszabbra."

BRAIN STORMING:

Erre egy klasszikus BS-sel tudok reagálni:

"Apa intelme fiához: Fiam, légy akármi... orvos, bányász, ügyvéd, mérnök, kéjenc, terrorista, tömeggyilkos, csaló, szélhámos, börtöntöltelék ... mindegy, mi leszel. A lényeg az, hogy jól csináld!"

***

Nikzsig:

"18. Mert áldozatkészek vagyunk. Csak hagyjanak minket békén számítógépezni és tévézni!"

BRAIN STORMING:

Igen - ha békén hagynak minket, és nem zavarnak buta kérésekkel, akkor bárkinek megteszünk bármit...

***

Nikzsig:

"17. Mert izgatóak vagyunk, a párunk minden percben kíván. Valahova."

BRAIN STORMING:

Az biztos, hogy nem haza, a feleségünk mellé...

***

Nikzsig:

"16. Mert nagyvonalúak vagyunk. Támogatjuk a szerencsétlen sorsú* lányokat, akik arra kényszerülnek, hogy a testüket bocsássák áruba; szívesen áldozunk a műszaki fejlődés legújabb vívmányaira**, és ha marad, gyerektartást is boldogan fizetünk.***"

BRAIN STORMING:

*Ez valóban így van – az a lány, aki nem a címlapon, fotózva, filmekben szerepelve adja el magát, az valóban szerencsétlen sorsú.

**Sok ezek között a mosogatógép, porszívó, mikrosütő, full-automata mosógép, stb., amivel meg a szerencsétlen sorsú háziasszonykánkat segítjük, hogy valóban robotokban realizálhassa a "otthoni robotot" ... Amellett persze, hogy ettől még változatlanul semmire sincs ideje a házimunka mellett.

***Pasik, rossz hírem van – néha még apaként, házasságban élve is az a funkciója a férfinek, hogy megkeresse a nőnek a "gyerektartást"... Mert emberszámba csak ezután veszik otthon.

***

Nikzsig:

"15. Mert erkölcsösek vagyunk. Igaz, hogy Kissék nagyobb házban laknak, és minden évben külföldön nyaralnak, de ők biztosan lopnak! Mi nem!"

BRAIN STORMING:

... és ezért ebből kifolyólag egyértelmű, hogy attól veszünk el, akinek több van, mint nekünk! Legfőbb erény az egyensúly kialakítása!

***

Nikzsig:

"14. Mert szívósak vagyunk. Akár egy egész éjszakát is átmulatunk, és csak 97,8 %-ban vagyunk utána annyira fáradtak, hogy egész nap fel se kelünk."

BRAIN STORMING:

Ha fel is kelünk, akkor a következő éjszakai mulatozás tudata képes egész nap biorobotként létezve végeztetni velünk a napi munkát...

***

Nikzsig:

"13. Mert lovagiasak vagyunk. A fárasztó munka és otthoni robot után pihentető, hajnali szexszel kényeztetjük párunkat."

BRAIN STORMING:

Az igazi lovag nem terheli szexszel a párját, hanem "kímélő programként" szakemberhez fordul...

***

Nikzsig:

"12. Mert határozottak vagyunk, és mindig a mi akaratunk érvényesül. Ugye, szívem?"

BRAIN STORMING:

Ismét saját házam tájáról jön egy példa. Nálunk otthon ez úgy van, hogy "Azt csináljuk, amit te akarsz, de úgy, ahogy én akarom."

***

Nikzsig:

"11. Mert erősek vagyunk. Naponta többször is kibillentjük társunkat lelki egyensúlyából."

BRAIN STORMING:

Persze amilyen erősek vagyunk, annyira hülyék is, mivel az egyensúlyát veszett társunk tuti, hogy valami olyasmit fog kiborítani, felborítani, feldönteni, ami nekünk kedves és fontos...

***

Nikzsig:

"10. Mert bátrak vagyunk. Halált megvető bátorsággal szembeszállunk csótánnyal, pókkal, egérrel, és bátran a szemébe mondjuk bárkinek, miért nem megyünk be a főnökhöz fizetésemelést kérni."

BRAIN STORMING:

Személyes megjegyzés: Én a feleségem noszogatásra kiharcoltam magamnak azt a fizetésemelést, amit a női főnököm nagy kegyesen megadott volna magától, csak kicsit később – ennek eredményeképpen annyira leszerepeltem nála, hogy nem sokkal ezután kirúgott... és mivel tudom, hogy a nejem ezt nem olvassa el (mert nem szokta olvasni az írásaimat!), így bátran írhatom én is: "Köszi, Anyuci! Szép húzás volt!" Mármint – bátor húzás volt tőle rajtam keresztül szembeszállni a főnökömmel!

***

Nikzsig:

"9. Mert állhatatosak vagyunk. Kitartóan nem figyelünk arra, mit mond asszonyunk. Elég, ha időnként beleegyezően hümmögünk és bólintunk. Ha figyelnénk, ugyanaz lenne az eredmény, csak sokkal tovább beszélne."

BRAIN STORMING:

A nők szemében a legfontosabb állhatatossági tényezők: pénzkeresés, szex, bevásárlásban kísérgetés, és a következő varázsige gyakori alkalmazása: "Ha kell valami drágám, csak használd nyugodtan a kártyámat..." Ebbe a kis hümmögés, meg fapofás "Aha, persze, jóhogy ..." ismételgetése bőven belefér ...

***

Nikzsig:

"8. Mert érzékenyek vagyunk. Ha nőnknek fájdalmai vannak, együtt érzően megsimogatjuk, és vigasztalóan biztatjuk, hogy gyorsan főzze meg a vacsorát, utána lefekhet."

BRAIN STORMING:

... egészen a mosogatás idejéig.

***

Nikzsig:

"7. Mert okosak vagyunk. Tudjuk, mi a lökettérfogat, mi a les, hogy készül a sör, és oly elmélyülten tanulmányozzuk a tudományokat, hogy ereszjavításra, fűnyírásra, hőszigetelésre már igazán nem juthat időnk."

BRAIN STORMING:

Az ereszjavítók, fűnyírók és épületburkolók azonban valószínűleg többet tanulmányozzák a pszichológiát, mivel ezek a háziipari karbantartó szakemberek több háziasszony ágyában kötnek ki; ámbátor lehet, hogy ők is csak azért, mert ŐK SZÁNNAK ERRE IDŐT...

***

Nikzsig:

"6. Mert szépek vagyunk. Ez a szépség belülről fakad, hogy kívül mi van, az csak a felszíneskedőket érdekli."

BRAIN STORMING:

A pasik biztosan ezért néznek kevésbé tükörbe; ámbátor külsőségek tekintetében a pasik szemében a szilikoncici, a szöszi haj, a nagy szemek, és az "úgy van, ahogy mondod" varázsige gyakori használata a nők részéről ... az IQ megbízható jele.

A pasiknál sokszor működik egyfajta fordított pszichológia, akár a nőknél:

Nőknél: "Ha szép vagyok, akkor okos is!"

Pasiknál: "Ha okos vagyok, akkor biztos szép is."

***

Nikzsig:

"5. Mert igazságosak vagyunk: ha a gyerek jól tanul és jól focizik, apja fia; de ha rosszul, akkor csak az anyjáé."

BRAIN STORMING:

Viszont ha tesiből megbukik, és elbaltáz egy meccsdöntő 11-est, akkor bizony megint anyaáginak minősül, sőt, még a vonásai is gyanúsan a postáséra kezdenek emlékeztetni... Ha dicséretet kap énekből és rajzból, sőt, beválasztják a szavalóverseny döntőjébe, akkor már az is kétségessé válik, hogy fiú ...

***

Nikzsig:

"4. Mert higgadtak vagyunk. Ha mégis felidegesítenek, akkor legfeljebb férfiasan őrjöngünk. Nem hisztizünk, mint a lányok!"

BRAIN STORMING:

A nők, amikor kiakadnak, akkor öngyilkossággal fenyegetőznek.

A férfiak, amikor kiakadnak, gyilkossággal fenyegetőznek...

***

Nikzsig:

"3. Mert el tudjuk hitetni magunkról, hogy nem emlékszünk, „marhaszárnyat, csibém”-et mondott-e a feleségünk vagy „csirkeszárnyat, marha”-t, ezért soha többé nem kell bevásárolni járni."

BRAIN STORMING:

Ez önvédelmi mechanizmus lehet, ami abból az élményből eredhet, amikor a férj elküldi (oppardon, megpróbálja megmagyarázni neki, hogy elküldhesse) a feleséget mosdókagylócsapteleptömítőgyűrűkészletet venni, és mire elmagyarázná neki, hogy melyik szót hogy kell érteni, addig ő maga is megjárja a vasműszakit...

***

Nikzsig:

"2. Mert nem kell a jobb kezünk ügyébe szájfényt készíteni, hogy meg tudjuk adni a jobbkéz-szabály szerinti elsőbbséget."

BRAIN STORMING:

Nem hinném, hogy jó lehet egy olyan férfinak, aki egy nő vezette autóban utasként ülve ezt látja egy egyenrangú útkereszteződéshez érve ...

***

Nikzsig:

"1. Mert nem fakadunk sírva, ha csavarvásárlásnál az eladó megkérdezi: metrikus legyen?"

BRAIN STORMING:

Hát, ezen nem, ... de ha a kedvenc csapat veszít, akkor a férfi néha mond olyat, amin egy nő sírva fakad ...

***

BRAIN STORMING, 2007.

A bejegyzés trackback címe:

https://ferfiesnoilelekrol.blog.hu/api/trackback/id/tr634611344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása