ferenczi_orsolya.jpgFerencz Orsolya, 2021.07.23.

„A fiú, aki levágatja a nemiszervét és szétbombázza a hormonháztartását, nem nőként fogja élni az életét, hanem olyan férfiként, akinek levágták a nemiszervét és tönkretették a hormonháztartását.
A nő, aki levágatja a melleit és összekaszaboltatja a nemiszervét, majd szétveri a hormonháztartását, nem férfiként fogja élni az életét, hanem olyan nőként, akinek összevagdalták a testét és szétverték a hormonháztartását.
A képzelgésük tudatzavar, nem írja felül a természet törvényeit. Azokat ugyanis nem lehet felülírni. Ennyi.”

Súlyos tévedésben leledzik a biztosnő, mivel ha egy kicsit utánaolvasna, akkor tudná, hogy a tesfelépítés, az idegrendszer és a hormonháztartás nem feltétlenül tökéletes harmóniában fejlődik a magzatban, így a nemiszervek mibenléte néha semmit sem mond az agy nemi jellegű huzalozottságáról, merthogy nem egyidőben fejlődnek. Teljesen normális az, ha valaki testileg maszkulin, de gondolkodásában feminin és fordítva, mindenkinek van ezernyi ilyen ismerőse, még nekik is. Azt értem, hogy a keresztény konzervativizmus szerint "a fiúknak fütyijük van, a lányoknak meg puncijuk", de nem kell nagy lépést tenni afelé, hogy ha valakinek erősen femininné fejlődött az agyműködése, az teljesen testidegennek fogja érezni magán, ha fütyije van; ugyanúgy egy erősen maszkulin gondolkodású nő is kényelmetlenül érzi magát úgy, hogy kínozza a péniszirigység. ... Annyira egyszerűen belátható élettani dolgok ezek, de akinek a világnézete gerincét a prüdéria uralja, akkor elhiszem, hogy nehéz megérteni. Bár a biztosnő alapvetően tudósok között dolgozik, emellett meglehetősen erősen karrierista a hölgy, és látszik, hogy van az a pénz és pozíció, amiért egy ilyen maszkulin politikus is képes prostituálódni.
BRAIN STORMING, 2021.07.23.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ferfiesnoilelekrol.blog.hu/api/trackback/id/tr1716636818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása