women-and-money.jpgGyakran hallott elképzelés a nőktől a következő: „A férfiaknak a jó nem kell. Ez tény. Az olyan nők kellenek nekik, akik a pénztárcájukra utaznak. Én viszont hiszem, hogy egyszer megtalálom azt, aki értékelni fogja bennem, hogy nem ilyen vagyok és megbecsül.”

Nos, a pasik talán inkább azt szeretnék, ha lenne annyi anyagi javuk, hogy a nők legalább azért szeressék (vagy keressék) őket. … A nők amúgy is csak az olyan férfiakat preferálják, akiket irányítani tudnak; mivel a mások feletti hatalom a gyengébb nem számára „mindent pénzt megér” ... A férfi után futó nő egy hollywoodi álomgyári termék, amit valószínűleg olyan férfiak írtak meg, akik ezt várnák el a nőktől. Mellesleg egyik nő sem hajt direkte a férfiak pénzére, hiszen a nők többsége úgy van ezzel, hogy "az nekik jár"...

BRAIN STORMING, 2014

A bejegyzés trackback címe:

https://ferfiesnoilelekrol.blog.hu/api/trackback/id/tr487305940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása