241405369_4682228605142508_75882786954094813_n.jpg
Az Alapjogokért Központ ezzel a szöveggel kísérte a posztot: "Az elmúlt években egyértelműen láthattuk, hogy a liberálisok csak azokkal toleránsak, akik az ő ideológiájukkal szimpatizálnak. Tehát a transzmozgalmaknak is csak azon diákok kiteljesedése fontos, akik kisfiúból lánnyá, vagy fordítva szeretnének nemet váltani. Azok identitását pedig egyáltalán nem tartják tiszteletben, akik normális életet szeretnének élni, sőt, megkérdőjelezik azt.
✔ Gyermekvédelem igen! ❌Genderideológia nem!"
Számomra kérdés, hogy a transzdiákok milyen kívánalmai azok, amelyek csorbítanák a nem transzdiákok jogait, identitását, magánszféráját... stb?
A nem transzdiákok identitása miben csorbul attól, hogy tudomásul veszik, hogy tőlük eltérő identitású diákok is léteznek, vagy hogy a nemi identitásuktól függetlenül ők is ugyanolyan emberi lények, mint bárki más?
Mitől tartanak azok, akik a transzneműség tudomásulvételének kérését kritizálják?
Mi történne abban a pokolban, ami azzal jönne el, ha természetes lenne, hogy a nemi identitás nem feltétlenül esik egybe a biológiai nemmel?

A bejegyzés trackback címe:

https://ferfiesnoilelekrol.blog.hu/api/trackback/id/tr2316684254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása