Kiegészítés a „33 rövid észrevétel és ajánlás…” című cikkemhez.

A jó szex megalapozhat egy jól együttműködő együtt élő kapcsolatot – egy jól együttműködő együtt élő kapcsolat azonban nem alapozza meg a jó szexet.

A jó szex azonban még nem jelenti azt, hogy az életben, együtt élve és dolgozva is működne egy kapcsolat.

Azonban – az egymásnak kölcsönösen szimpatikus, szexuálisan kívánatosnak tartó emberek miért ne adnának esélyt arra, hogy élvezzék egymás testét?

Ha könnyebben lehetne szexuális kapcsolato(ka)t létesíteni, egymás kielégítésén kívüli egyéb kötelezettség nélkül, tehát a partnerek kölcsönös megelégedésére, akkor drasztikusan csökkennének a mentális zavarok! Ezért meg kell értenünk, hogy a szex nem erkölcsi kérdés, hanem éppen ellenkezőleg – a szexuális vágyak kielégítetlensége vezet viselkedés- és mentális zavarokhoz, továbbá etikai problémákhoz a viselkedésben.

Az alkalmi szexuális kapcsolatok létesítésének éppen olyan természetesnek kellene lennie, mint korábban a társastáncban az alkalmi táncpartnerek felkérésének, ahol persze rendszeresen volt hölgyválasz is!

Aki ezen a téren tömegtársadalmi méretű változást tud kezdeményezni és végigvinni, az lesz az igazi megváltója az emberiség alapvető problémáinak!

BRAIN STORMING, 2009.

***

A bejegyzés trackback címe:

https://ferfiesnoilelekrol.blog.hu/api/trackback/id/tr244622639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.