A képen látható lánynak szemmel láthatóan megvan az az igényessége, hogy foglalkozik azzal, amit a tükörben lát otthon... (tegyük fel, hogy a kép valóban egy párt ábrázol, tehát) valamilyen szempontból passzolónak tartja magát a mellette álló sráchoz.

Több eshetőség vagy értelmezés lehetséges:

1. ___ A lánynak jóképű volt az ex-pasija, de csúnyán megszívatta őt a srác. Ekkor szokásos reakció, hogy előző partner gyökeres ellentétét választja magának az ember – nem azért, mert bízik abban, hogy a másik majd nem teszi vele azt, amit az előző, hanem mert pusztán feledni akarja a másikat.

 

2. ___ Vannak bizonyos szituációk, amikor valóságos imprinting (bevésődés) jellegű erősséggel alakulnak ki kapcsolatok olyanok között, akikről külsőre senki sem feltételezné. Ilyen az, amikor egy lánynak már nagyon kell valaki, a srácnak is, és véletlenül a sors egymás mellé sodorja őket. (Ehhez elég egy hosszabb beszélgetés pl. egy hosszabb utazáskor egymás melletti ülésekre kerülve, stb.) Ekkor szinte szülő-gyermek jellegű kötődés alakul ki (mellesleg ez minden lángoló szerelemre igaz).

 

3. ___ Lehet, hogy a lány dekoratív ugyan, de rém rossz természet, ergo mindenkit elüldöz maga mellől – ilyenkor kialakulhat egy olyan kapcsolat, amikor valóban nem a külsőséges passzolás miatt vannak együtt, hanem azért, mert pl. az egyik másoknál sokkal toleránsabb az partnere hülyeségeivel vagy kibírhatatlanságaival kapcsolatban. A másokkal csont bunkók is magányosnak érzik magukat egy idő után, de úgy érzik nem tudnak már megváltozni. Ekkor hálásakká válnak azok felé, akik a dekoratívságukat sokkal jobban értékelik, mint amennyire az ocsmány természetüket rühellik. (Mert valljuk csak be: egy nem vonzó nőnek elnézzük, ha bénázik velünk, vagy esetleg bunkó... ám egy vonzó nőtől sokkal rosszabbul esik, ha rossz véleménnyel van rólunk. A bíróságok is súlyosabban büntetik a vonzó nőket, ha kiderül, hogy a vonzóságukkal visszaéltek.)

 

4. ___ Ilyen életkorban is vannak már érdekkapcsolatok - sok bombanő nem azért bombanő, mert annyira nőies, passzív, behódoló jellem lenne, hanem azért, mert férfias típusúan gondolkodik, vagy éppen sokkal fontosabb neki a kapcsolati biztonság, mint az "azért szeretlek, mert annyira jól nézel ki, és jól mutatunk együtt"-típusú kapcsolatok. Van olyan vonzó ember, akinek annyira nincs önbizalma, hogy inkább egy nagyon előnytelen külsejű emberrel jön össze tartósabban, mert attól folyamatosan hálás viszonzást kap azért, mert vele van, míg egy amúgy is vonzó partnerrel kapcsolatban állandóan ott van az elcsábíthatóság veszélye és esélye. Lehet, hogy a csaj vígan félre lépeget és élvezi az életet, míg a srác meg anyagilag biztosítja neki a szabadosabb életmódot hálából, hogy vele van.

 

5. ___ Vannak olyanok, akik nagyon speciális területen dolgoznak - ez is összehozhatja őket, ha munkatársak. Ekkor nem a személyes rajongás, a külső, stb. dominál, hanem a közös érdeklődési terület felé mutatott ragaszkodás. Nem egy munkatársi kapcsolatból lett már tartós kapcsolat így...

 

... És a stb, stb., stb., ...

A bejegyzés trackback címe:

https://ferfiesnoilelekrol.blog.hu/api/trackback/id/tr3813804930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kovácsné · http://kovacsne.blog.hu 2018.04.04. 09:18:02

Véletlenül sem merült fel x. lehetőségként, hogy a képen látható férfiember erős szexuális kisugárzással rendelkezik? Kicsit le kell mászni a filmekről, a kötelező csordavéleményről meg a hasonlókról. Sokszor előfordul ugyanis, hogy a bredpitt külsejű bonvivánról közelebbi ismeretség során kiderül, hogy mazna, pipogya, ostoba, humortalan, stb. stb. stb. Ugyanígy előfordulhat az is, hogy a "dagadtdisznó" karizmatikus, nyugodt, domináns személyiségű, intelligens és szórakoztató. És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy valaki egyszerűen "bejön" valaki másnak, mint olyan. Fényképek vagy kétszáz méterről felvett vizuális benyomások alapján párokról véleményt mondani a legenyhébben szólva is kisóvodás tempó.