"Milyenek a pasik? Azt hisszük, hogy ismerjük őket, de gyakran becsapjuk magunkat, mert jobbat várunk..." - - - Brain Storming: Sajnos a pasik dettó!

 *************************************************

"1. Ha a férfiak főznek, mindig olyan a konyha, mintha egy rég elszunnyadt tűzhányó tört volna ki vagy egy tornádó járt volna éppen arrafelé"

Brain Storming:

1. Az hogy nem főznek tehát külön haszon a nők számára!

2. Lehet, hogy csak a nőket utánozzák?

3. Nem lehet, hogy a nők ezt csak akkor veszik észre, amikor a pasik főznek a konyhába?

***

"2. Azok a férfiak, akiknek ki van lyukasztva a fülük, sokkal inkább alkalmasak a házasságra, mint akiknek nincsen kilyukasztva a fülük, mert ők legalább egyszer az életben éreztek már fájdalmat(2) és fogékonyabbak az ékszervásárlásra - ajándékozásra is(1)."

Brain Storming:

1. És ez által a nőknek is praktikusabbak, mert a nők meg csak észszerben tudnak gondolkodni, ha ajándékvásárlásról van szó.

2. Netán ha menstruációs görcseik is lennének ez még közelebb hozná a férfiakat a nőkhöz? Valószínű - mint ahogyan a katonai szolgálat is közelebb hozná a nőket a férfiakhoz. Értelme mindkettőnek kb. ugyanannyi!

***

"3. Ha ajándékozol egy hozzád közelálló férfinek egy videókamerát, az biztos, hogy az első felvételek egyikén te leszel megörökítve, amint tusolsz és ő meg a kulcslyukon át felvesz. Valószínűleg ezek a felvételek sikítozással végződnek.*"
Brain Storming:

*No, azért talán nem mindegy, h még ott a fürdőszobában, vagy kicsit később a hálószobában!

***

"3. Ha ajándékozol egy hozzád közelálló férfinek egy videókamerát, az biztos, hogy az első felvételek egyikén te leszel megörökítve, amint tusolsz és ő meg a kulcslyukon át felvesz. Valószínűleg ezek a felvételek sikítozással végződnek."

Brain Storming:

Mellesleg egy nő mi másért ajándékozna egy férfinek videokamerát, ha nem ezért!?!?

***

"4. Vigyázz azokkal a férfiakkal, akik kopaszok és gazdagok, mert ők a leggőgösebbek és a legutálatosabbak. Azon kívül sosem engedik a kocsit vezetni."

Brain Storming:

Ugyanez mondható el a kopasz és gazdag nőkről is! Másik dolog, hogy az ilyen pasik éppen az ilyen nézetletérések miatt tartanak szőke cicababákat, akik nem tudnak vezetni.

De egy kérdés: a férfi gőg és az utálatosság női mércéje ezek szerint együtt jár azzal, hogy nem engedik a kocsijukat vezetni???

***

"5. Az elvált férfiakhoz különösen is ökológiailag jó hozzámenni, hiszen több nő van, mint férfi, s ezért felelősségteljes feladat az "újrahasznosítás".

Brain Storming:

Micsoda bölcsesség?!? Persze taktikus - azzal lehet a legkönnyebben bevágódni egy pasinál, ha meghallgatjuk a panaszait az előző feleségéről, aztán szépen előadjuk, hogy „mi meg pont az ellenkezője vagyunk”!

Mellesleg ha több nő van, mint férfi, akkor a nők egy része felesleges, vagy többször használatos, nem?

Az "újrahasznosítás" meg igazából gyakorta csak "újrakihasználás".

***

"7. A férfiak szeretik elsőként elolvasni az újságot, és ha ezt mégsem tudják megtenni, aznap pszichikailag kikészülnek."

Brain Storming:

Nők + bulvárlapok dettó, azzal a különbséggel, hogy a nők az elolvasás után készülnek ki pszichikailag!

***

"8. Soha ne próbáld meg nyilvánosság előtt tanítani a férfit, mert csak négyszemközt okíthatók."

Brain Storming:

Vajon ez lenne a felszínes magyarázata annak, amikor az érett tanárnők flörtölgetnek a kamasz fiúkkal korrepetáláskor?

***

"9. Azok a férfiak, akik hamar meg fognak kopaszodni, baseball sapkát hordanak."

Brain Storming:

Én az után kezdtem baseballsapkát hordani, hogy megkopaszodtam! Hozzátenném még: a(z igazi) férfiak többsége hamar kopaszodik!

***

"10. A férfiak szeretik a többfunkciós órákat, egy jó órában ugyanis minimum van egy adattárolós-címes rész, egy teleszkóp és egy pianínó is."

Brain Storming:

Néhány nő meg még az egyfunkciós órákon is néha összekeveri az egy funkciót!

***

"11. A legkegyetlenebb mondat, amit valaha mondhatunk egy férfinak az a : "Beszélnünk kellene a kapcsolatunkról!" - négy szóból álló mondat, mely minden tőrt megforgat a szívükben."

Brain Storming:

Jogos, bár a nők meg rendszerint azonnal infarktust kapnak!

De leginkább attól, ha a férfi erre azt válaszolja: "Most ne, épp kezdődik a második félidő!"

***

"12. A férfiak nagyon furcsa dolgokban érzékenyek. Például, ha tüzet raknak és egy fatuskó nem kap lángra, azt hiszik, meg fogunk fagyni."

Brain Storming:

A nők dettó - ők meg azt hiszik, hogy a férfinek valami rettentő romantikus, ha azzal bizonyíthatja a nőnek a férfiasságát, hogy megteszi azt, amit a szőrös ősei találtak fel a szavannákon.

***

"13. A férfiak elég bátrak, hogy elmenjenek a háborúba, de borzongás fogja el őket akkor, ha a nők szőrtelenítik a lábukat.

Brain Storming:

Hja - a szőrtelenítés fájdalma úgy hogy nem folyik vér közben, számunkra perverzió! De lehet hogy éppen azért megyünk háborúba, hogy ne kellejen ilyenek miatt borzonganunk! A szőrtelenítés láttán nem a bátortalanság miatt borzonganak meg, hanem amiatt, hogy "mi francért jó ez a nőknek???"!

***

"16. A férfiaknak magasabb a testhőmérsékletük, mint a nőknek. Ha horkolásba kezdenek, egy cserépkályhával is felér a teljesítményük. Ez hideg téli estéken nagyon energiatakarékos tud lenni.*"

Brain Storming:

*Micsoda? Egy horkoló cserépkályha???

***

"17. A legtöbb férfi utál vásárolni, mégis, ha lakásválasztásra kerül a sor, legalább egy élelmiszer üzlet mellett szeretnének lakni."

Brain Storming:

Világos - a vásárlás mellett vásárolni MENNI utálnak még!

***

"18. Ha egy férfi vacsorát készít a számodra és legalább 3-féle saláta van, soha ne menj hozzá feleségül, mert túl komoly."

Brain Storming:

Hehe, jó duma! Szerintem azért ne, mert akkor tuti van kertje, amit majd neked is gondozni kell!

***

"19. Ha 4-nél több férfi gyűlik össze, akkor a sportról beszélgetnek, ha 4-nél több nő, akkor a férfiakról."

Brain Storming:

4-nél kevesebb nő akkor még leszbikus is lehet társaságban?

***

"20. Egyetlen egy sört reklámozó férfinak sincsen sörhasa."

Brain Storming:

Mint ahogy egyetlen édességet reklámozó nőnek sincs narancsos mintázatú libacombja!

***

"22. A férfiak utálnak veszíteni, ha mégis, akkor a nők a hibásak."

Brain Storming:

Hogy? Nem értem: "ha a mégis", mármint ha a férfiak nem utálnak veszíteni, akkor a nők a hibásak?

Ha a nők veszítenek, akkor szerintük nem is veszítettek, hanem hagyták a másikat nyerni, "had örüljön a kis buta!".

***

"23. A férfiak jobban el tudják fogadnia bókokat*: például: Éva: Ádám, jól nézel ki! Ádám: Köszönöm. Ádám: Éva, te is jól nézel ki! Éva: ÁÁÁ, biztosan a fény teszi."

Brain Storming:

*Igen, mert ez a szerencsétlen fajta azt hiszi, hogy a nő igazat mond neki; a nők meg soha nem hiszik el a pasinak, amit mond.

***

"24. Azok a férfiak, akik klasszikus zenét hallgatnak, soha sem köpködnek az utcán."

Brain Storming:

Hja, és otthon is hajlandóak mindent lenyelni!

***

"25. Aki a férfiak közül már viselt síanorákot, az tudja, mit él át egy nő nap mint nap az öltözködéskor."

Brain Storming:

Akkor talán nem csoda, hogy néhányukat igyekeznek ettől megszabadítani!

***

"26. Ha egy nő felpróbál egy régen nem hordott ruháját és az szűknek bizonyult, tudja, hogy felszedett pár kilót,..."

Brain Storming:

... és ilyenkor nem a fogyás jut az eszébe, hanem az hogy: "nincs rongyom, ami rám jönne!"

***

"26. Ha egy nő felpróbál egy régen nem hordott ruháját és az szűknek bizonyult, tudja, hogy felszedett pár kilót, míg egy férfi, hasonló esetben* azt hiszi, hogy a ruha ment össze időközben.**"

Brain Storming:

* Fogalmazzunk inkább úgy, h a nő rárakott pár kilót...

** ... Persze ezt a nőktől tanulja meg: még csak az kellene, hogy a nők beismerjék, hogy tkp disznómód hizlalják a férfiakat, mert rendszerint dacos-depiznek, ha "nem ízlik a főztöm annyira, hogy mindet megedd!???"

***

"27. A férfiak mindent elfelejtenek, a nők viszont mindenre emlékeznek.* Ezért a férfiaknak azért van szükségük a sportközvetítéseknél az ismétlésre, mert időközben elfelejtették, mi is történt."

Brain Storming:

*Sőt, teremtő memóriájuk van!: Néha még olyan sérelmekre is emlékeznek, amik meg sem történtek! ... Az ismétlés meg azért van, mert azt a férfiak legalább újra élvezhetik!

***

"28. Minden férfi szeretne egyszer egy kisvasutat kapni."

Brain Storming:

Ezt a nők terjesztik a férfiakról, mert nem tudják elképzelni, hogy valaha is felnőnek! Igaz, nekik így a legpraktikusabb!

***

"29. A férfiaknak sosem sűrgős megnősülni, hiszen a ruhájukon minden gomb és cipzár elől van.* Ellentétben a nőkkel, akik viszont azért szeretnének férjhez menni, mert a legtöbb ruhájukon hátul van a gomb és a cipzár**. Ezért tehát a házasságban nem csak emócionálisan és szexuálisan kell egy férfi a nőnek, hanem a levetkőztetésnél is***."

Brain Storming:

*A kényszerzubbonyon már nem! De azt akarja ez jelenteni, hogy a férfiak ez alapján tudatosan és előrelátóan szexelnének?**Ez meg azt jelentené, hogy a nők meg nem?

***Ez frankó is addig, amíg nem kell attól tartani, hogy a feszüléstől lepattanó gomb esetleg 8-napon túl gyógyuló sérülést okozhat...

***

"30. Végezetül tudnunk kell, hogy a férfiak önértékelése azért van így, mert gyerekkoruk óta a szuperhősökkel azonosították magukat, míg a lányoknak csak a Barbie baba maradt."

Brain Storming:

Nono - a kisfiúktól a szüleik várják el, h szuperhősök legyenek, akik majd megteremetik azokat a feltételeket, amiket a szuper nők, vagyis a Barbi-hasonmások élvezhetnek majd...

***

…jó mulatság, férfimunka volt …

A bejegyzés trackback címe:

https://ferfiesnoilelekrol.blog.hu/api/trackback/id/tr224607242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása